DLACZEGO NARINE JAKO PROBIOTYK


Probiotyk "Narine" jest wytwarzany przy użyciu czystej kultury bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus sp. szczep nv Ер 317/402 Narine, wynaleziony przez profesora L.А. Erzinkian w 1964 roku. Produkt nosi imię wnuczki profesora Narine. Długoletnie badania wykazały, że szczep jest hodowlą probiotyczną i różni się od innych kultur bakterii acidofilnych pod względem właściwości kulturowych i morfofizjologicznych. Nowoczesne technologie farmaceutyczne pozwoliły na przeprowadzenie procesu liofilizacji żywej kultury bakteryjnej i otrzymanie żywych probiotyków "Narine".

Dlaczego Narine?

  1. Ma wysoką odporność na działanie żółci i kwasów (PH = 2,0) i jest ogromnie aktywny w porównaniu z innymi probiotykami,
  2. Jako jedyny jest tak wysoce odporny na antybiotyki i chemioterapię
  3. Usuwa z organizmu metale, grzyby, patogeny i inne zbędne substancje,
  4. Skuteczność wszechstronnego działania potwierdzona klinicznie w ciągu 50 lat badań przeprowadzonych na ponad 40 tysiącach chorych w szpitalach i instytutach medycznych w Japonii, Rosji, Armenii i innych krajach bliskiego wschodu,
  5. W wielu krajach uznawany za lekarstwo i stosowany w leczeniu szpitalnym,
  6. Nagrodzony i rekomendowany przez Światową Organizację Zdrowia (WHO) za najlepszy produkt oczyszczający organizm i doprowadzający do zdrowia po wybuchu elektrowni atomowej w Czarnobylu – uratował tysiące istnień ludzkich,
  7. Przebadany przez Polską Akademię Nauk i wprowadzony do obrotu w Polsce i Europie

Poznaj Właściwości Narine


Skuteczność i bezpieczeństwo probiotyku Narine
NARINE DZIECIOM
NARINE&ALERGIA
NARINE I DYSBAKTERIOZA JELITOWA
Onkologia, a Narine
Położnictwo i ginekologia
Przewlekłe zapalenie trzustki
Układ pokarmowy
Wzmacnianie odporności
NARINE JAKO ŚRODEK ZAPOBIEGANIA MIAŻDŻYCY

ŹRÓDŁO:http://mynarine.am